مشاوره حقوقی رایگان - سوزاندن درختان انگور با عمر 31 سال

سلام
همسایه باغ ما که با ما خصومت دارد و اینبار با آتش زدن علف های باغ خودش باعث شده تا آتش از زمین های بایر علف خیز ما عبور کرده و باعث سوزاندن 40 تا 50 عدد درخت انگور 31 ساله شده است و در حین آتش سوزی هیچ تماسی با ما نگرفته تا برای رفتن به باغ برای خاموشی اقدام کنیم
چطور باید اثبات کنیم که عامل آتش سوزی همسایه باغ بوده؟؟
و خسارت و مجازات مجرم چقدر خواهد بود؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتنید شکایت کنید و اگر لازم باشد قرار معاینه محل توسط کارشناسان صادر میشود و با بازدید توسط کارشناسان اثبات میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ تامین دلیل وجلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس است.
شما اگر شاهدی دارید می توانید معرفی کنید.
کارشناس صرفا تحت شرایطی می تواند تایید کند که آتش سوزی از زمین وی شروع شده است