مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت فرد بیسواد

سلام
پدربزرگ بنده فرد بیسوادی بودن داییام یه برگه راجع به اینکه پدربزرگم همه اموالش رو داده به پسراش و دختراشو از ارث پدری محروم کرده، نوشتن و از پدر بزرگم اثر انگشت گرفتن حالا که پدربزرگم فوت کرده آیا امکان بازپس‌گیری سهم الارث مادرم از دایی هام وجود داره یا باید کلا بیخیالش بشیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قانون نمیتوان کسی را ارث محروم کرد و چنین نوشته ای معتبر نیست و دختران طبق قانون نصف پسرا ارث میبرند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازمند بررسی دقیق و جامع دارد و باید صحبت های مذکور ثابت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی چیزی تحت عنوان از ارث محروم کردن نداریم طبق قانون درضمن وصیت نامه پدر بزرگ شما تا یک سوم ماترک مجری است
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه ارائه بدهید.
در صورت ارائه دست نوشته می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اثبات ادعاي شما نيازمند ادله اثبات است

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام طبق قانون نمیتوان کسی را از ارث محروم کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن ان نوشته پدربزرگ و حالات روانی وی دارد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام محروم کردن از ارث وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است
اولا اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد
ثانیا. نمی‌توان کسی را از ارث محروم کرد.
تحت شرایطی امکان احقاق حقوق شما وجود دارد پذیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه ارائه بدهید.
در صورت ارائه دست نوشته می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
هیچ کس نمیتواند فردی از ورثه را از ارث محروم نماید و چنین سندی فاقد اعتبار قانونی میباشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید متن مطالعه شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام تحت شرایطی امکان طرح دعوا در این خصوص وجود دارد. ابتدا باید مدارک شما بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به متن تنطیمی و شرایط سلامت ایشان دارد مقولهی تحت عنوان محرومیت از ارث نداریم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و بعد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و اگر سایر ورثه ادعایی داشته باشند باید ادعای خود را اثبات نمایند

و هیچ شخصی نمی تواند فرزندان خود را از ارث محروم نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

طبق قانون ایشان نمیتوانسته اند دختران را از ارث محروم کنند لذا بدوا درخواست گواهی انحصار وراثت دهید و بعداً تقاضای تقسیم ترکه

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما پدربزرگ شما تا یک سوم میتواند‌از ارث محروم‌نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در قالب هبه است باید هبه نامه تنظیم و قبض صورت گرفته باشد و اگر در قالب وصیت است موصی تا یک سوم اموالش را می تواند وصیت کند بیش از آنرا ورثه باید اجازه دهند و ارث برای ایجاد حق است نه سلب حق پس نمی تواند وصیت کند وارثی از ارث محروم شود.ضمن اینکه برای هر قراردادی باید قصد انشاء وجود داشته باشد والا باطل است نداشتن سواد و عدم اطلاع از محتویات متن انگشت زده شده در صورت اثبات موجب بطلان سند عادی است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه ارائه بدهید.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

ابطال اون برگه رو از دادگاه بخواهید و با انحصار وراثت ،تقسیم ترکه بدید؛ بهتر است به وکیل مراجعه کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

محرومیت از ارث مبنای قانونی ندارد لذا قابل پیگیری است