مشاوره حقوقی رایگان - آیا به ایثارگران سرباز وظیفه ارتش وام و حقوق تعلق میگیره؟

با سلام : اینجانب ایثارگر وظیفه ارتش بوده و دارای کارت ایثارگری میباشم که از تاریخ 1364/12/18 تا تاریخ 1367/04/17 سربازو در مناطق عملیاتی غرب کشور وبه مدت 28 ماه خدمت کردم. و الان در بخش خصوصی مشغول بوده ودارای 21 سال بیمه میباشم:
1 -آیا وام ایثارگری به من تعلق میگیره ؟ اگر میگیره : چقدر و برای گرفتن آن باید به کجا مراجعه کنم ؟
2- آیا حقوق ایثارگری یا ارتقاء شغلی مشمول من میشود؟
از لطف شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و درخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از بانگ پیگیری کنید سوال شما حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا یک سری وام ها از جمله وام اشتغال زایی که اگر اشتباه نکنم مبلغ آن بین 150 تا 250 میلیون است تعلق بگیرد ولی باید روند آن را از اداره امور ایثارگرانی که در آن پرونده دارید پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از مرجع مربوطه پیگیری شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ایثارگری وسایر شرایط امکانپذیر است

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام از ارگان مربوطه سوال کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از بنیاد شهید پیگیری نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
معرفی برای وام ایثارگران از طریق بنیاد شهید صورت میگیرد .

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.سوال شما وصف حقوقی ندارد . از بنیاد شهید پیگیری نمایید