مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی پرونده ام

من پسر نوزادی در بهزیستی دارم(شیرخوارگاه آمنه )؛متاسفانه با اینکه بهزیستی من و همسرم را تائید صلاحیت کرده ولی دادیار شعبه 5 دادسرای سرپرستی ناحیه 25 تهران واقع در خیابان سئول حاضر به دادن نامه ی ترخیصی پسرم نمیشود و با اینکه یک بار در بهداد ناجا من و همسرم آزمایش عدم اعتیاد داده ایم و منفی هم شده است ولی میگوید که باز هم باید در پزشکی قانونی هم همین آزمایش را تکرار کنید؛خلاصه خیلی ما را اذیت میکند و اصلا فکر جیب ما را هم نمیکند چون حدود 500 هزار تومان میشود؛ما باید چکار کنیم که قاضی عوض شود؟ما را راهنمایی کنید؛سپاسگزاریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

امکان ندارد
شما باید در پزشکی قانونی آزمایش عدم اعتیاد بدهید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام. تغییر و جا به جایی قاضی پرونده از اختیارات ش ما نیست.پیشنهاد میگردد شما سلامتی خودتان و همسرتان را برای دادیار اثبات کنید تا درخواست شما را اجابت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چاره ای ندارید باید از پزشکی قانونی هم آزمایش عدم اعتیاد بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بهتر است طبق نظر دادیار عمل بشه.
شکایت از دادیار نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مهم تر از جیب شما مصلحت فرزند است که باید تایید و حفظ,شود و باید دستور محترم دادگاه رعایت گردد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید طبق دستور قاضی عمل کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ندارد شما باید سلامت خود را اثبات کنید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

حتی با وجود سابقه اعتیاد قبلی و ترک اعتیاد قاضی حق دارد از تحویل بچه به شما خودداری کند. تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان تعویض قاضی وجود ندارد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

قاضی عوض نمی شود? ؛ مراحل تائید صلاحیت پدرخوانده و مادرخوانده باید طی شود؛ شرایط اهدا فرزندخوانده نیز باید رعایت شود؛

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اقناع وجدان قاضي و بررسي اعتياد نزد پزشك قانوني ضروري است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از پزشکی قانونی آزمایش عدم اعتیاد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان تعویض قاضی نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی امکان عوض کردن قاضی نمی باشد و قطعا مصلحت طفل به مراتب مهمتر از جیب شماست

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام ؛با توجه به اظهارات شما شکایت از دادیار نتیجه ندارد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام آزمایش عدم اعتیاد معتبر برای دادسرا فقط آزمایش انجام شده توسط پزشکی قانونی می باشد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام.آزمایش پزشکی قانونی را انجام دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مصلحت طفل در اولویت قراردارد باید تست پزشکی قانونی را انجام دهید