مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به فرزند ذکور

با سلام پدر بنده بازنشسته نیروی های مسلح می‌باشد.بنده به بیماری دو قطبی مبتلا هستم که سابقه 3باربستری در بیمارستان اعصاب و روان دارم.در کمیسیون عالی سپاه شرکت کردم برای تحت تکفل. که جواب کمیسیون آمده (مشمول ایین نامه بیماران صعب العلاج نمیباشد) میخواستم ببینم میشه به کجا اعتراض انجام داد برای رای کمیسیون و چگونه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. شما به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است