مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام. همسرم 45 ساله است و در دوران و کودکی تصادف کرده و به سرش ضربه وارد شده و بیماری صرع دارد و در سال 95دچار حمله قلبی شد و عروق کرونر قلبش گشاد شد و سکته قلبی کرد مادر شوهرم حقوق بازنشستگی پدر شوهرم دریافت میکند ایا با شرایط و وضعیتی که شوهرم داره و چند سال بخاطر بیماریش نمیتونه کار کنه امکانش هست بعد فوت مادر شوهرم حقوق بازنشستگی پدر شوهرم به شوهرم تعلق بگیره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر همسر شما خودش حقوق و درآمد ندارد رد به دلیل این که در زمان حیات توسط پدر مرحوم شان تحت تکفل قرار نگرفتند می بایست دادخواست بدهید شاید مورد موافقت واقع شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست دهید تحت شرایطی به ایشان تعلق می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تایید کمیسیون مربوطه ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید رای از کار افتادگی کلی در کمیسیون پزشکی صادر گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد