مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن حقوق پدر فوت شده به فرزند پسر 52 ساله از کار افتاده

باسلام و خسته نباشید
بنده پدرم 4 ساله که با مادرم طلاق گرفته و پیش مادرش می ماند به علت بیماری های روانی در بیمارستان بطور ناپیوسته 4 سال اینا بستری شده و درآمدی نداشته و طبق مستندات موثق از دکترها از کار افتاده محسوب میشود چون هم بیماری روانی دارد هم نخاعش سفید شده تعادلی در راه رفتن ندارد و در کل 52 سال هفده ماه و 15 روز بیمه دارد میخواستم با یه وکیل متخصص در میان بزارم تا بتواند حقوق پدرش که چند سال پیش فوت کرده و مادرش حقوق پدرش را میگیرد، بعد از فوت مادرش حقوق پدرش به فرزندش تعلق گیرد
لازم به توضیح است بنده اول به بیمه بازنشستگی کشوری رفتم و با امور فنی در جریان گذاشتم فرمودن که باید به ارگانی که حقوق میگیرن برین پدر بزرگم کارمند فرودگاه بود رفتم فرودگاه گفتن باید نامه ای بنویسین و مادر بزرگتان آن را امضا کند در ضمن بیمارستان هم پرونده پدرم را نمیدهد لطفا راهنمایی کنین بیمه بازنشستگی کشوری وکیل دارد چه وکیلی کار ما را راه می اندازد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر بیماری فرزند تایید بشود ، فرزند می تواند درخواست مستمری از حقوق پدر متوفی ، را بدهد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت تمایل جهت مشاوره و اخذ راهنمایی تماس بگیرید 09121502016