مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به فرزند پسر بیمار

سللام من معافیت پزشکی شدم واز نظر جسمانی نمی توانم کار کنم دارای بیماری نارسی غدد وانحرف چشم پدرم بازنشسته ارتش است آیا از مستمری آن میتونم بعد از فوت پدر مادر استفاده کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط پرونده پزشکی شما ممکن است تعلق گیرد باید مورد تایید کمیسیون قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای سد تکفل قرار بگیریدمربوطه پیگیری کنید اقدامات لازم را به عمل بیاورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری بعد از فوت ممکن است اگر به تایید برسد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی و سازمان بیمه پرداز دارد

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام .با حصول شرایطی که در قانون قید شده می توانید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خویش را به ارگان مربوطه ارائه بدهید تا رسیدگی شود.