مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به فرزند پسر دارای مریضی

سلام و خداقوت به همیه وکلای مهربان و عزیزخدا بهتون طول عمر بده
بنده پسری هستم 32 ساله که مشکل اعصاب و روان دارم به خاطره همین مشکلم نمیتونم کار کنم سال 87اعزام شدم خدمت ولی نتونستم دوام بیارم با این که محل خدمتم خیلی نزدیک خونمون بود بعد یه سال فراری بودن گرفتنم بردن زندان فهمیدن مشکل اعصاب دارم بردنم کمیسیون پزشکی با تایید 6دکتر معافیت اعصاب و روان شدم وبعد اون پدرمادرم ازم نگه داری کردن چون آخرین فرزند خانواده هستم سال 97 پدرم که مستمری بگیر بود فوت کرد بعدش منو مادرم موندیم الان هم نزدیک یه سال میشه مادرم فوت کرده خلاصه موندم بی کسو تنها با مشکل مریضی نمیدونم چیکار کنم با یه وکیل حرف زدم گفتش که باید پزشکی قانونی تایید کنه اگه تایید کنه هیچ مشکلی نداره الان از شما وکلای عزیز درخواست دارم که منو یاری کنید بنده مدارک پزشکی هامو نگه ندا‌شتم فقط کارت معافیتم هست به نظرتون موفق میشم ایا کارت معافیت مدرک معتبری تو کمیسیون یا پزشکی قانونی به حساب میاد ممنون میشم جواب کامل بدین خدا به همه شما طول عمر بده ببخشيد سوالم طولانی شد. یاعلی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید نسخه های پزشکی خود را تهیه نمایید و باید ابتدا
دادخواست بدهید و از دادگاه درخواست نمایید که از سازمان نظام پزشکی استان برای تهیه سوابق بیماری و نسخه های پزشکی استعلام بگیرد و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال به پزشکی قانونی ارجاع میشوید