مشاوره حقوقی رایگان - برقرای حقوق مستمری خدمات کشوری برای بیمار اعصاب و روان

سلام برادر بنده 47 سالشه از بچگی بیماری اعصاب و روان ( شیزوفرنی ) داره . از 20 سالگی درمانش رو شروع کردیم الان مادرم قیمش هست حکم محجوریتش هم ده سال پیش از دادگاه گرفتیم .مادر من مستمری بگیره والان 65سالشه وقتی پدرم فوت شد برادم 11 سالش بود. انوموقع برادرتحت قیومیت مادر بود و در حکم مستمری مادرم هم با بقیه بچه ها اسمش هست ولی وقتی 18 سالش بود دیگه از حکم مستمری مادرم خارج شد الان فقط مادرم ویکی از خواهرانم مستمری میگیرند. ما برای اینکه برادرم حقوق مستمری پدرم رو بگیره اقدام کردیم اما هر باز مراجعه میکنم میگن تعلق نمیگیره چو مدارک پزشکی ما از 20 سالگی برادرم است پرشکی قانونی هم طبق مدارک پزشکی محجوریت و از کار افتادگی برادرم را از 20 سالگی تائید کرده در حالی که بیماری برادرم روانی و از کودکی باهاش بوده ما ساکن اهواز هستم البته برادرم ومادرم ساکن شیبان هستند کل خانواده و مادرم نگران این هستیم که اگر خدای نکرده مادرم فوت شد حقوقش قطع میشه و برادرم بدون درآمدسرگردان میشه . میخوایم اسمش رو وارد لیست حقوق بگیران پدرم بکنیم اما هر باز به صندوق بازنشستگی مراجعه میکنم جواب سر بالا میدن آیا از وکلای اهوازی کسی هست که بتونه مشکل بنده رو حل کنه لازم به ذکر است که برادرم چندین بار دربیمارستانهای اعصاب و روان اهواز بستری بوده الان هم زیر نظر یه پزشک حاذق اعصاب و روان در اهواز است . کلی مدارک پزشکی از 27 سال پیش تا الان داره حکم محجوریت از دادگاه داره مادرم هم قیمش هست در ضمن در بهزیستی هم پرونده داره .ما فقط نگران آیندش هستیم می خواهیم اگر روزی نبودیم حداقل حقوقی داشته باشه .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید حکم محجوریت وی را از دادگاه اهواز بگیرید بعد به حکم دادگاه قیم براش تعیین کنید بعد با همین دو حکم به اداره بازنشستگی مراجعه کنید باید حقوق وی را برقرارکنند

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
موضوع نیازمند بررسی اسناد و مدارک شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم محجوریت وی را از دادگاه اهواز بگیرید بعد به حکم دادگاه قیم براش تعیین کنید بعد با همین دو حکم به اداره بازنشستگی مراجعه کنید باید حقوق وی را برقرارکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لازم است اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرددرصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ حکم حجر اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

قاعدتا برادر شما مشمول حقوق و مزایا می گردد لذا لازم است با تقدیم دادخواست الزام صندوق بازنشستگی مطرح گردد . درخواست خود را لز طریق پنل مربوطه در سایت مطرح نمایید تا همکاران شاغل در اهواز اقدام نمایند .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید حکم حجر بگیرید و سپس روند کار را پیش بگیرید . اما توصیه می شود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید