مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر برای فرزند پسر از کار افتاده بالا 20 سال

با سلام ، مادری از مستمری پدر فوت شده استفاده میکرده و خود نیز سال گذشته فوت نموده است .
آیا این مستمری به فرزند پسرش که با مدارک معتبر ، از کار افتادگی اش محرز است تعلق میگیرد ؟
قابل توجه اینکه این پسر اکنون 60 ساله است و 17 سال است که توسط کمیسیون پزشکی بهزیستی به علت بیماری مزمن روانی ، از کار افتاده تشخیص داده شده است .
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمعلولیت وازکارافتادگی متصل به دوران صغر وزیر20سالگی باشد بله مستمری به ایشان تعلق می گیرد والاخیر.