مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

سلام پدر بزرگم 20سال پیش وصیت کرده و15سال فوت کرده تمام اموال خودشو وصیت کرده خونه خودشو دو تیکه زمین داده به دخترش که از همسر دوم
مابقی زمین ها رو نوشته تمام فرزندانم هر کس اندازه سهم خود تقسیم بشود.
در کنار خانه خودش به پدرم زمین داده که 30سال درست کرده و د تصرف پدرم بوده. و چون جلو حیاط داشته و قسمتی در کنارش زمین در وصیت نامه قید شده که به هر دو پسرم یعنی پدرم و عموم برسد و دختران حقی در اینجا ندارند الان دختران اعتراض دارن مابقی زمین ها هم 17 سال پیش تقسیم شده ایا وصیت بهم میخوره با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا وصیت تا ثلث اموال صحیح است بیشار از ثلث اموال تابع رضایت سایر وراث است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد مالکیت و تصرفات نوع وصیت همگی باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وصیت تا یک سوم نافذ است و نسبت به مازاد آن نیز سایر وراث ارث میبرند و قابل پیگیری می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وصیت نامه پدر مرحوم شما تنها تا ثلث اموال ایشان قابلیت اجرایی دارد و در خصوص مازاد یک سوم مطابق با قواعد ارث اقدام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون ، وصیت تملیکی ، فقط تا 1/3 تمام ماترک نافذ است و
و مازاد بر 1/3 غیرنافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است