مشاوره حقوقی رایگان - نبود شماره شاسی خودرو

با سلام مدت سه سال پپیش از همسرم جدا شدم و مهریه خود را به اجرا گذاشتم الان 5 ماه که ایشان فوت کرده وتنها داریش که یک پیکان میباشد به عنوان مهریه به حکم داداگاه و رضایت وراث متعلق به من میباشد کارشناس داداگستری برای رویت نشدن شماره شاسی ماشین را اسقاطی معرفی کرده اند آیا با نبود شماره شاسی سند به نام من میخورد و سوال دیگرم این است ماشینی که اسقاطی شده چه لزومی دارد که هم بیمه و هم تعمیر شود

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان باید اسقاط شود خیر بدون رویت شماره شاسی تعویض پلاک صورت نمیگیرد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، از وجود شماره شاسی اطمينان حاصل کنید امکان اعتراض به نظریه کارشناسی در اجراي حکم وجود دارد مطمئن شوید دليل مفقودی شماره شاسی چیست در نهايت از طريق صحبت با اجرای احکام شاید بتوان از این معضل عبور نمود سابقا نسبت به مواردی که امکان سرقت کم بود از طريق نشر آگهی مشکل را رفع می کردند مضاف اینکه کارشناس اگر خودرو اسقاطی هم باشد مکلف به قیمت گذاری خودرو با وضعیت موجود است لکن قبل از اعلام نظر مي بایستی دليل نامعلوم بودن شاسی را معین کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

امکان اعتراض به نظریه کارشناسی در اجراي حکم وجود دارد

و قبل از اعلام نظر مي بایستی دليل نامعلوم بودن شاسی را معین شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سند نمی شود و برای اسقاط آن باید به پلیس راهور مراجعه کنید و مجوز بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از طریق راهور پیگیری نمایید
و تعویض پلاک امکان ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به نظر کارشناس مربوطه اعتراض کنید و دخواست کارشناسی مجدد نمایید