مشاوره حقوقی رایگان - خودرو اسقاطی

سلام.با کوییک مدل 1401 چپ کردم با بیمه بدنه پایه بعداز ی ماه کارشناسی اعلام کردن ماشین باید اسقاطی بشه.ولاشیه ماشینم ب خودمون واگزار کردن ماشینم پلاکش لیست سیاه گزاشتم تو چپ ی پلاک مفعود شد.ایا راه دیگه ای نبود برا تعمیر ماشین یا تعویض اتاق.وهزینه اسقاطی ماشین من چقدر میشه؟وچقدر زمان میبره تا وقت تحویل

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نفع شماست که یک ماشین نو به شما میدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث دارید شما به بیمه مراجعه نمایید و بیمه باید
تمام خسارات را پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه باید
تمام خسارات را پرداخت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور در خصوص هزینه اسقاط پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد