مشاوره حقوقی رایگان - ارث از عمو

سلام عموی بنده فوت شدن فرزند ندارن یک همسر در قید حیات دارن برادر و خواهر ها فوت شدن سه فرزند از یک برادر و سه فرزند از خواهر ایشان هستند ایا ارثی میبرند و شرایط تقسیم چگونه است ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوجه ارث میبرد و مهریه میبرد اگر مالی باقی ماند به شمامیرسد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک چهارم ارث بعلاوه مهریه همسر بعلاوه بدهی های دیگر کسر می شود الباقی هر چی ماند فرزندان برادر باهم دوبرابر فرزندان خواهر می برند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که ایشان وراث طبقه اول (پدر، مادر، فرزند و نوه) نداشته باشند همسر یک چهارم اموال را به ارث میبرند و فرزندان برادر سهم پدر خویش( دوسوم) و فرزندان خواهرسهم خواهر (یک سوم) را به نسبت برادر دو برابر خواهر ارث میبرند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از پرداخت مهریه همسر و سپس سهم الارث او در صورتیکه ماترک باقی مانده باشد فرزندان خواهر و برادر هم ارث می برند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر متوفی دارای فرزند نباشد و
پدر و مادر فوت کرده باشند و
برادر و خواهر متوفی هم ، بعد از ایشان فوت کرده باشند برادرزاده و خواهر زاده از ماترک ارث خواهند برد

و برادر دو برابر خواهر سهم خواهند داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر بعد از سهم الارث زوجه و مهریه و بدهی ها چیزی بماند به فرزندان برادر دو برابر فرزندان خواهر میرسد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانند ارث ببرند به قایم مقامی از پدر و مادرشان

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و درود
درصورتی که ایشان وراث طبقه اول (پدر، مادر، فرزند و نوه) نداشته باشند همسر یک چهارم اموال را به ارث میبرند و فرزندان برادر سهم پدر خویش( دوسوم) و فرزندان خواهرسهم خواهر (یک سوم) را به نسبت برادر دو برابر خواهر ارث میبرندو در صورت وجود هريك از نفرات طبقه قبل حاجب و مانع ارث مي شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پرداخت مهریه همسر و سهم الارث او در صورتیکه ماترک باقی مانده باشد فرزندان خواهر و برادرفرزند ذکور دوبرابر اناث ارث می برند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله فرزندان خواهر و برادر هم در این حالت ارث میبرن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله اول یک چهارم به همسر داده می شود و بعد الباقی بین برادرزاده ها و خواهرزاده ها تقسیم می شود.‌‌.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سهم الارث زوجه به علت نبود فرزند یک چهارم می باشد و باقی ترکه میزان سهم هر یک از برادرزاده یا خواهرزاده تابع سهم والد وارث است و پسر دو برابر دختر ارث می برد