مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب واحد 5 ساختمان

باسلام حکم تخریب فقط برای واحد 5 ساختمان در طبقه سوم امده در دیوان عدالت هم شکایت کردم که به دلیل قولنامه ای بودن ملک شکایتم رد شده. ما در ملک ساکن هستیم و ملک 10سال ساخت هست. ایا واقعا تخریب میشه؟ هیچ راهی برای لغو حکم وجود ندارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی لازم و کافی صورت گیرد و اسناد نیز رویت شود تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبقه آخر باشد امکان تخریب وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی متاسفانه بله امکان پذیر است