مشاوره حقوقی رایگان - ساخت منزل به شیوه سبک سازی روی پشت بام

با عرض سلام خدمت وکلای محترم
من تقریبا 2 سال پیش یک طبقه از یک اپارتمان 3 طبقه که در طبقه همکف پارکینگ و در دو طبقه دوم و سوم مسکونی هر طبقه یک واحد میباشد را خریداری کردم ولی بعد از اسباب کشی متوجه شدم که روی پشت بام را مالک قدیمی و فروشنده ملک یک طبقه بصورت سبک سازی ساخته و فروخته و سند هم نیز گرفته ایا من و طبقه دیگر که هیچ کدام در جریان چنین واحدی نبوده ایم و در دفترچه پایان کار هم چنین واحدی وجود ندارد و پشت بام محسوب میشده میتوانیم شکایت کرده و حکم تخریب واحد روی پشت بام را بگیریم. با تشکر از شما

پاسخ ها :

ساخت منزل به شیوه سبک سازی روی پشت بام حکم تخریب واحد ساختمان ساخت و ساز غیر مجاز تخلفات ساختمانی تخریب ملک