مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ی زن شوهردار

مردی متاهل 50ساله کارمند بازنشسته هستم خیلی وقته با خانمی 36 شوهر دار در ارتباط عاطفی هستیم. آیا میتوان ایشان را صیغه کرد؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر به هیچ عنوان امکان ازدواج دائم و یا موقت با زن شوهردار وجود ندارد و دراین صورت حرام موبد می گردید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زن متاهل را نمی توانید صیغه کنید و در صورت اینکه این مساله را شوهر ایشان یا همسر شما متوجه بشود عاقبت بدی برای هر 2 شما دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابدا و اگر کار شما به دادگاه بکشد عواقب بدی در انتظار شماست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، امکان صیغه وجود ندارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن شوهردار را به هیچ عنوان نمی توان عقد کرد و این موضوعی است که هر شخص بالغی که در کشور ایران زندگی می کند از این موضوع اطلاع دارد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ایشان در علقه زوجیت هستند و به هیچ عنوان چنین اقدامی را نمی توانید انجام دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام كاربرگرامي
استغفار نماييد
زن شوهر دار ممنوعيت مطلق شرعي و قانوني دارد
و تحت هيچ شرايطي قابليت ازدواج دايم يا موقت ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
كاربر گرامي
در اسلام زنا به رابطه جنسی میان زن و مرد، بدون وجود رابطه ازدواج میان آن‌ها می‌گویند همچنین به مردی که مرتکب زنا شده‌است زانی و زن زناکار را زانیه می‌گویند.

زنا با زن شوهردار از منظر دین یکی از گناهان کبیره به شمار می آید ولی بزرگی خداوند و وسعت مهربانی او به حدی است، که اگر گناه کاری که مرتکب چنین عملی شده است واقعا از عمل خود پشیمان باشد و تصمیم جدی بر ترک گناه و جبران بدی خود بگیرد، امید بخشش و آمرزش او از طرف خداوند مهربان بسیار زیاد است.
زنا از منظر قانون ; در ماده 63 قانون مجازات اسلامی‌ در تعریف جرم زنا آمده است : جماع مرد با زنی که بر او ذاتا حرام است
در کتاب دوم از باب اول قانون مجازات اسلامی‌ نیز راه‌های اثبات این جرم و انواع آن مشخص شده است. زنای محصنه، زنای به عنف و زنای غیرمحصنه مواردی است که انواع و اقسام آن در دین اسلام پیش‌بینی و شرح داده شده و مجازات آن مشخص است.
بديهي است در صورت استمرار اين رابطه نامشروع حكم اعدام منتظر شما و زانيه مي باشد ؛ بنابراين فوراً و براي هميشه ترك نماييد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

تفاوتی بین صیغه موقت و عقد نکاح دائم نیست از حیث مجازات و فقط عدم ثبت صیغه و بار اثبات آن متفاوت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر به هیچ وجه از نظر شرعی و قانونی ممنوع می باشد

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

همکاران دیگر پاسخ دادند ، خدا شما رو به راه راست هدایت کند

زينب  زالي

زينب زالي :

خیر
نه به صورت دایم نه موقت. و در صورت ارتباط نامشروع هم بجرم زنای محصنه هردو چون متاهل هستید اعدام هست

اسماء دهقانپور

سرکار خانم اسماء دهقانپور :

سلام مطلقا امکان صیغه نمودن زن شوهردار برای شما وجود ندارد نه شرعا و نه قانونا.
در صورت برقراری ارتباط جنسی با زن شوهر دار ایشان برشما حرام موبد میشوند و حتی در فرضی که بعدها این خانم از همسر خود جدا نیز شوند شرعا بر شما حرام ابدی هستند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر. هر انسان بالغی پاسخ این سوال را می‌داند.

یک وکیل :

با سلام
مطلقاً خیر در صورت اقداممرتکب جرم خواهید شد.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

تا بعد از طلاق خانم ، امکان پذیر نیست

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

نعوذ بالله . به هیچ وجه ازدواج موقت یا دائم با زن شوهر دار جایز نیست قطعا این عمل حرام است. و مستوجب رجم یعنی سنگسار است.

مینا احمدی

مینا احمدی :

خير اين اقدام جرم مي باشد و امكانپذير نيست از همسرشان جداشوند و در صورت تمايل باشما ازدواج نمايند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به هیچ وجه ازدواج موقت یا دائم با زن شوهر دار مقدور نیست
ضمن اینکه اربتاط شما با ایشان حرام شرعی است و
همچنین مرتکب جرم ارتباط نامشروع مادون زنا شده اید و
در صورت ازدواج موقت یا دائم شما علیرغم عدم امکان
مجازات شما اعدام یا سنگسار است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اذن همسر اول یا تجویز دادگاه امکان پذیر است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

حتی پیشنهاد ازدواج به زن شوهردار ممنوع است چه برسد به ازدواج با رابطه