مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند رسمی

با سلام بنده ، رای گرفتم از دادکاه مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی ، ضمن اینکه اجراییه هم صادر شده . ایشون اعلام کرده که نمی خواد سند بنده رو بزنه ، در متن مبایع نامه هم هیچگونه موردی مبنی بر جریمه یا دیر کرد در تنظیم سند ذکر نشده ، آیا بنده می تونم تقاضای جریمه در تنظیم سند رسمی بکنم ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در قرارداد خسارات پیش بینی نشده خیر

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مطالبه خسارت با جلب کارشناس درخواست نمایید در صورتی که ورود خسارت شما محرز شود قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دادخواست مطالبه خسارات طبق نظر کارشناس اقامه نمایید و

و باید خسارات وارده احراز و
اثبات گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر چیزی که در دادخواست یا قرارداد امده باشد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان دادخواست جداگانه بله می توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید و با حضور نماینده دادستان و نامه اجرای احکام نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کنید.