مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت متوفی

سلام پس از فوت پدرم انحصار وراثت کردیم و تمام اموال تقسیم شد بجز سیم کارت که یکی از برادرانم برداشته و می گوید مالیاتش را خودم دادم حاضر نیستم سهم به کسی بدهم آیا می شود توسط احدی از وراث سیم کارت را سوزاند اگر بله چگونه باید این کار را کرد و بعد چگونه سهم سیم کارت را طلب کرد آیا کل وراث باید باشند یا یک ورثه می تواند کار را پیش ببرد. سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سیم کارت به نام متوفی است باید بعد از انحصار وراثت با توافق و رضایت بقیه ان را سوزاند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله‌ از دفتر پیشخوان دولت با گواعی انحصار وراثت می توانید درخواست دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل مشاعی بودن مال باید هر اقدامی به اتفاق تمام وراث صورت گیرد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فقط از طریق دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیازی به حضور تمام وراث نمیباشد می توانید به تنهایی به دفتر امور مشترکین مراجعه  نمایند.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام،وقت بخیر
برای سوزاندن سیم کارت باید کلیه وراث اذن بدهند از جمله خود برادرتان.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

یک ورثه میتونه این کار بکنه باهمراه داشتن گواهی انحصار وراثت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام یکی از ورثه نیز به تنهایی امکان طرح موضوع را دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر اقدامی با توافق تمام وراث صورت گیرد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر توافقی صورت نگیرد یکی از وراث میتواند دادخواست صدور دستور فروش بدهد به دادگاه و در مزایده فروخته و مبلغ بین ورثه حسب سهم الارث تقسیم شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت به دفاتر پیشخوان مراجعه و سیمکارت را بسوزانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تمام وراث سهم خواهند داشت
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و سپس دادخواست تقسیم ترکه
را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي توانيد سيم كارت را تقسيم به فروش نماييد
و هر كس مبلغ بيشتري بپردازد مالك شود
همچنين از طريق استقراع و قرعه بين ورثه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به انحصار وراثت اقدام کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
توصیه میشود حتماً به دنبال حفظ رابطه ی برادری باشید و موضوع را حل کنید . در نهایت اگر باز هم اختلاف حل نشد میتوانید درخواست فروش سیم کارت و تقسیم بین وراث نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست انحصار وراثت را مطرح نماییدو سپس دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

سوزاندن سیم کارت باید با رضایت تمام وراث باشد. هر یک از ورثه می تواند دادخواست تقسیم ترکه مطرح نماید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

با گواعی انحصار وراثت می توانید درخواست دهید.