مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام و عرض ادب. عذر خواهی میکنم اگر چکی که مال سال 98 هست و برگشت خورده ، بخوان مطالبه وجه بکنن همون مقدار چک رو بایستی پرداخت کنیم یا مبلغ بیشتر مثلا باسود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به طرف مقابل دارد اگر خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نماید می بایست سود این چند سال پرداخت شود برای بررسی سود خسارت تاخیر تادیه می توانید تماس بگیرید مطابق رای وحدت رویه که در گذشته اختلافی بابت پرداخت خسارت تاخیر تادیه بود در نتیجه تصمیم بر این شد که از زمان سررسید خسارت تعلق میگیرد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

خسارت تاخیر در پراخت را هم باید پرداخت کنید

سمیرا اندرخور

سمیرا اندرخور:

با سلام
در صورتی که که در دادخواست مطروحه خسارت تاخیر تادیه نیز درخواست شده به پرداخت خسارت از زمان سررسید چک لغایت اجرای حکم طبق شاخص بانک مرکزی نیز محکوم خواهید شد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
در صورت درخواست خسارت تاخیر تادیه علاوه بر پرداخت اصل مبلغ به خسارت تاخیر تادیه نیز محکوم خواهید شد.

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

اگر مطالبه شود با خسارات تاخیر تادیه باید پرداخت شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام مبلغ چک بعلاوه خسارت تاخیر تادیه از سال 98

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه باشد با سود روزانه از تاریخ سررسید لغایت اجرای حکم محاسبه میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خسارت تاخیر تادیه و کلیه هزینه های قانونی دیگر به آن تعلق میگیرد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
به چک مزبور خسارت تاخیر در تادیه نیز تعلق میگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر در پراخت را هم باید پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خسارت تاخیر تادیه بر طبق شاخص تورم بانک مرکزی قابل مطالبه می باشد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

همان مبلغ اصل چک به علاوه خسارت تاخیر تادیه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صادر کننده چک ، باید اصل مبلغ چک و خسارت تأخیر تادیه را طبق شاخص سالانه بانک مرکزی پرداخت نمایید

سیدصفر خوشبخت

جناب آقای سیدصفر خوشبخت :

باسلام،خسارت تاخیر تادیه شاملش میشه ولی میشه توافق انجام داد

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

وجه چک همراه با خسارات تاخیر تادیه وجه چک

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

از تاریخ مندرج بر روی چک ، مطابق شاخص نرخ تورم بانک مرکزی بهش خسارت تعلق میگیره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به مطالبه در دادخواست تقدیمیمش داره

اگر خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نموده خسارت تاخیر تادیه محاسبه

و بایستی پرداخد شود .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وجه چک و در صورت تقاضا خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و.... را موظف به پرداخت هستید و اگر به مرحله اجرا رسد نیم عشر دولتی رانیز باید پرداخت نمایید

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام .شما موظف هستید علاوه بر مبلغ اصلی چک، خسارت تاخیر تادیه رو هم بر مبنای نرخ تورم از تاریخ مندرج در چک تا زمان وصول آن پرداخت کنید.

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، در صورت مطالبه ، خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه می باشد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سود ( خسارات تاخير تاديه ) مطابق فهارس بهاي بانك مركزي

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبلغ مندرج در چک بعلاوه خسارت تاخیر تادیه توسط محکوم‌علیه پرداخت خواهد شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نرخ روز از تاریخ سررسید بر مبنای شاخص بهای بانک مرکزی محاسبه خسارت تاخیر تادیه میشود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام مبلغ با هزارتومان تاخیر تادیه

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
همون مبلغ رو باید پرداخت کنید اما طرف مقابل میتواند دادخواست جداگانه مطالبه خسارت تأخیر تأدیه وجه چک به دادگاه بدهد و شما ملزم به پرداخت هستید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید تعلق میگیرد.

سيدعلي  شهروزي

جناب آقای سيدعلي شهروزي :

باسلام وجه چک را به انضمام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک می توان مطالبه نمود.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باید اصل مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه از تاریح صدور چک پرداخت شود.