مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح توسط همسر

با سلام و خسته نباشید
همسرم محکوم به پرداخت دیه شده است چون جرم او عمدی بوده دادگاه به او یکسال قمری فرصت پرداخت داده است
میخواستم بدونم مراحل دریافت سریع دیه ( کمتر از یکسال ) چگونه است ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدت زمان قانونی دیه عمدی یکسال است و بابد ظرف این مدت انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قانون برای پرداخت دیه فرصت تعیین کرده است و نمی توان شخص را به زودتر از او ملزم نمود مگر اینکه با طرف مقابل توافق کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نمی توانید دیه را زودتر از یک سال قمری وصول کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی توانید دیه را زودتر از یک سال قمری وصول کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
زودتر از یک سال نمی توانید وصول کنید مگر خودش پرداخت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه اموالی دارد تعرفه نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر طبق قانون مدت زمان اخذ دیه نمیتواند زودتر از یکسال باشد مگر طرفین توافق نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در جراحات عمدی ، متهم یک سال مهلت پرداخت دیه خواهد
داشت

ولی بعد از گذشت یک سال ، متهم باید دیه را طبق نرخ دیه به قیمت روز پرداخت نماید

بهتر است متهم دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اقساط بشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به پرداخت دارد میتوانید آنرا یکجا پرداخت نمایید ولی باتوجه به فرصت دادگاه در مدت یکسال لحاظ میگردد آن مبلغ مندرج در اجراییه لذا
بعد از گذشت یک سال ، متهم باید دیه را طبق به قیمت روز پرداخت نماید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... امکان دریافت سریع تر قانونا وجود ندارد ... البته یک سال از تاریخ وقوع ملاک عمل می باشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام امکان اخذ دیه کمتر از مدت قانونی تعیین شده وجود ندارد مگر اینکه خود ضارب پیش از مضی مدت تمایل به پرداخت دیه داشته باشد

یک وکیل :

با سلام
صرفاً با توافق پیش از یکسال قابل وصول خواهد بود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید روال قانونی خود را طی کند مگر اینکه توافق شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید دیه به حساب دادگستری واریز نمایید

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام راهی نداره در جرائم عمد قانون یکسال برای پرداخت دیه به محکوم علیه مهلت داده است مگر خود شوهرتان زودتر پرداخت کنند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مهلت مزبور مطابق قانون است و الزام به پرداخت پیش از مهلت امکان پذیر نمی باشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید