مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در تماس تلفنی

سلام. چطور میشود اثبات کرد یک نفر در تماس تلفنی به بنده فحاشی کرده؟ آیا میشود از مخابرات مدرکی جمع آوری کرد؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

توهین از طریق تماس تلفنی نیز قابل پیگیری و شکایت است نیاز به مخابرات هم نیس با شاهد هم میتونین اثبات کنین

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر اطلاعاتی در مخابرات قابل استناد نمی باشد ولیکن به استناد شهادت شهود قابل اثبات می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و یا در صورت ضبط مکالمه و یا استعلام با دستور قضایی قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر
اگر مورد ادامه پیدا کرد میتوانید تحت عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
باید شهود به مرجع قضایی معرفی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر امکان پذیر نیست مگر اینکه کسی شنیده باشد و شاهد باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از طریق شهود این را اثبات کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر کسی شنیده باشد می تواند شهادت دهد وباشاهد قابل اثبات است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به استناد شهود و یا در صورت ضبط مکالمه قابل پیگیری هیت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مگر اینکه صدا را ضبط کرده باشید یا با شهادت شهود...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مخابرات خیر
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را مطرح و پیگیری نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تحت عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کنید .