مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت راه حل های مسئولیت مدنی

تفاوت راه حل های مسئولیت مدنی در مواد 526 و 528 و 533 ق. مجازات اسلامی چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ماده 528 فقط مختص برخورد دو وسیله نقلیه است

ماده 533 مختص اشتراک اسباب
عرضی است

و ماده 526 مختص اجتماع سبب و مباشر عرضی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ویس های حقوقی هستند گوش کنید ویس های دانشگاهی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پاسخگویی از طریق نوشتار امکان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ سوال شما بسیار طولانی می باشد اما ماده 526 معنی اجتماع سبب و مباشر یعنی چه سببی باعث شده است اما در خصوص ماده 533 یعنی مشترک بودن اسباب یعنی اشتراک است ماده 528 نیز برای برخورد دو وسیله نقلیه می باشد اما بهتر است برای پاسخ دقیق تر در اینترنت جستجو کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هرکدام در خصوص مقوله های متفاوتی است