مشاوره حقوقی رایگان - دلیل مسدودی حساب

سلام بنده 12ساله سرباز فراری هستم. دیروز حساب بانکم مسدود شده آیا ممکن است علت مسدودی ترک خدمت باشد.
در ضمن پیامکی برام اومده که؛ شماره حساب شما بدستور مراجع ذیصلاح/اشخاص ذی سمت مسدود شده.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موجبات زيادي باعث مسدودي حساب است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به دادگستری شهرستان خودتان مراجعهدکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به مرجع دستور دهنده مراجعه و مورد را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله به علت فرار کردن از خدمت ، شما ممنوع الخدمات شده‌اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است
از بانک پیگیری کنید مشخص می شود کدام ارگان مسدود کرده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله احتمال ممنوع الخدماتی وجود دارد