مشاوره حقوقی رایگان - حشیش

سلام خسته نباشید
میخواستم ببینم برای تبعه یک کشور اروپایی که مسافرت توریستی داشته به ایران و در هنگام برگشت با مقداری حشیش در فرودگاه که احتمال میره بالای 200 گرم باشه چه حکمی صادر میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات در مواد مخدر بسته به قاضی صادرکننده حکم و شرایط متهم دارد معمولاً مجازات زندان و جزای نقدی است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام
2 ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم ، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق .
3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم ، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس .
4 ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم ، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
5 ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
6 ـ بیش از یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
تبصره ـ مرتکبین جرایم فوق چنانچه به صورت زنجیره ای عمل کرده باشند و مواد برای مصرف داخل باشد مشمول مجازاتهای ماده 4 خواهند بود و چنانچه یکی از دو شرط موجود نباشد به مجازاتهای این ماده محکوم می گردند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تبعه خارجی و ایرانی فرقی ندارد حبس طولانی مدت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات حبس ندارد، بلکه پنج تا پانزده میلیون ریال جزای نقدی و ده تا هفتاد و چهار ضربه شلاق پیش بینی شده است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
كاربر گرامي
ضمن تفاوت موضوع حمل ومصرف و ترانزيت برگرفته از قانون حكايت ذيل است:
بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم ، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق .
3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم ، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس .
4 ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم ، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
5 ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
6 ـ بیش از یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
تبصره ـ مرتکبین جرایم فوق چنانچه به صورت زنجیره ای عمل کرده باشند و مواد برای مصرف داخل باشد مشمول مجازاتهای ماده 4 خواهند بود و چنانچه یکی از دو شرط موجود نباشد به مجازاتهای این ماده محکوم می گردند.
بديهي است رويه قضايي و انعطاف در رفتار متقابل و تبادل زندانيان در موضوع مهم وراهگشاست

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه جرم در قلمرو حاکمیت ایران انجام شده است طبق قانون مبارزه با مواد مخدر ایران رسیدگی و حکم صادر می شود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مجازات 200 گرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس، حسب رای دادگاه می باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مطابق قانون مجازات اسلامی ، مجازات میشود .

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

60.000.000 تا 150.000.000 ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قانون مجازات اسلامی بر کلیه سکنه ایران حاکمیت دارد. بنابراین چه اروپایی و چه ایرانی مجازاتی همگون خواهند داشت.

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. حبس و شلاق و جزای نقدی محتمل است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فرقی ندارد حمل مواد مخدر توسط تبعه ایران باشد با خارج

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

طبق قانون ایران حکم داده میشه نه قانون کشور خودش چون مربوط ب احوال شخصیه نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم شامل حبس تعزیری و جزای نقدی و شلاق میشود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... هم چون سایر اشخاص برخورد می شود ... با این میزان برای مرتبه اول معمولاً حبس ابد ...