مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با صاحب مغازه و پلمب توسط شهرداری

بنده مغازه ای از صاحب مغازه اجاره کردم. همچنین از کسی که قبلا مغازه را اجاره کرده بود، مقداری وسایل و دکور چوبی و ... خریدم. بعدا متوجه شدم مغازه مشکل دارد و مجوز تجاری ندارد. در سال اول یکبار شهرداری با سنگ گذاشتن جلوی مغازه، مغازه مرا پلمب کرد ولی صاحب مغازه خودش با جرثقیل سنگ را برداشت. در سال دوم چندین بار این اتفاق افتاد و متاسفانه بار آخر حدود دوماه تا الان سنگ جلوی مغازه من هست.
با توجه به اینکه در سال دوم چندین مرتبه سنگ جلوی مغازه ما گذاشته اند من هم کرایه ها را نامنظم پرداخته ام.
من صدمات زیادی از این موضوع خورده ام.
بنظرتان می توانم از صاحب مغازه شکایت کنم؟
خسارت کسب و کار آسیب دیده ام را می توانم بگیرم؟
خسارت دکور و خرج هایی که درمغازه کرده ام را میتوانم از صاحب مغازه بگیرم؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه در اجاره نامه،مغازه وکاربری تجاری بوده میتوانید فسخ کنید همچنین مطالبه خسارات وارده ممکن است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت عدم امکان انتفاع از عین مستاجره حق فسخ قرارداد اجاره را دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اجاره نامه را فسخ کنید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای موجر ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید قرارداد اجاره را فسخ کنید. و مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، موضوع در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد اجاره ارسال نمایید

و بعد دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد اجاره و مطالبه خسارات را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حق فسخ قرارداد اجاره برای شما محفوظ است . اگر در قرارداد اجاره کاربری تجاری ذکر شده خسارات قابل مطالبه است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده می باشد و نظر قطعی بعد اعلام میشود⚖⚖

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید قرارداد بررسی شود. بله میتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد شما در این خصوص می تواند بسیار نقش مهمی ایجاد کند اما اگر مغازه تجاری نبوده یا این مشکلاتی که شما می فرمایید ابتدا تامین دلیل نمایید تا توسط کارشناس محترم این موضوع مشخص شود و در نظریه کارشناسی ذکر شود و بعد از آن می بایست 1 اظهارنامه مبنی بر اینکه قصد فسخ قرارداد را دارید برای ایشان ارسال کنید و بعد دادخواست تنفیذ قرارداد اجاره را بدهید و خسارات خود را نیز میتوانید مطالعه نمایید موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارات وارده بر شما قابل مطالبه و پیگیری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فسخ وجود دارد
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت عدم امکان انتفاع از عین مستاجره حق فسخ قرارداد اجاره را دارید