مشاوره حقوقی رایگان - منزل زن ناشره

سلام اگر زنی ناشزه باشد مرد حکم این که بتونه زن دیگه ای بگیرد را داشته باشد و زن دیگه ای بگیرد زن ناشزه «زن اول» بعد از یک سال پشیمان شود میتواند به دادگاه شکایت و درخواست منزل نمیاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند با ارسال اظهارنامه می تواند اعلام آمادگی نماید در این صورت مرد مکلف است منزل و نفقه زوجه را پرداخت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در اینخصوص برای ایشان ارسال نمائید و اعلام کنید آمادگی حضور در زندگی مشترک را دارید
همسر شما باید نفقه و مسکن برای شما تهیه کند همچنین ایشان برای ازدواج مجدد باید ملائت خود را اثبات نمایند و شما می توانید برای طلاق از این موضوع بهره مند شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
زوجه باید دادخواست تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه را اقامه نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سؤال واضح نیست . زن اول با ارسال اظهارنامه اعلام آمادگی نماید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
طبق اظهارنامه رسمی دادگستری
مراتب را به شوهر اعلام و سپس به دادگاه صادر کننده نیز اعلام می نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زن هر وقت اعلام آمادگی بکند باید خانه و وسایل برای وی مهیا شود تا برگردد و اگر شوهر نتواند چنین کند زن میتواند طی مراحلی به دلیل عدم پرداخت نفقه دادخواست طلاق بدهد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله صدور دادنامه تجویز ازدواج مجدد منوط به رعایت شرط عدالت فی مابین هر دو همسر می باشد و در صورت اعلام امادگی توسط زوجه زوج مکلف به تامین مسکن مستقل می باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوج می بایست دادخواستی بدهد مبنی بر اینکه منزل ای در شأن او تهیه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوج مکلف است منزل مستقل برای زوجه اول تهیه نماید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اجازه ازدواج مجدد باعث سلب تکلیف تهیه مسکن برای زن اول نیست