مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن از خانه توسط مادر و برادر

با سلام زنی 46 ساله مطلقه هستم بعد از طلاق مادر و برادر کوچکترم با آزار روحی شدیدو فحاشی برادرم عملا من را به اجبار تحت فشار قرار دادن تا با وجود نداشتن تمکن مالی مستقل زندگی کنم! تنها با بیست تومن که مهریه ام بود. امورات با قرض گذراندم تا 4سال پیش پدرم فوت کردند و بعد تقسیم ارث باز هم باوجود اینکه برادم سهم الارث خود را دریافت کرده اما همچنان با مادرم زندگی می کند. اما من با این افزایش اجاره ها توان اجاره ی سوییت هم ندارم و بارها خواستم خودکشی کنم چون جایی برای زندگی ندارم! شما رو به خدا قسم میدم دلسوزانه راهنماییم کنید یبا من میتونم شکایتی کنم و آیا مادرم میتواند مرا از خانه بیرون کند؟ تنها درآمد من حقوق بازنشستگی پدرم است که آنهم فقط هزینه مایحتاج میشود و من نمیدانم هرسال پول پیش خانه را چه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون تکلیفی در نگهداری شما ندارد و شما نمی توانید مدعی حقی باشید یا شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید بر اساس گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه دهیم و سهم الارث خود را دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
هر چند مادر تکلیفی در نفقه ی شما ندارد اما موضوع را از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید . در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ابتدا اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت و سپس اقدام به طرح دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
می توانی تحریر و تقسیم ترکه نمایید
بهتر است وکیل جهت پیگیری موضوع داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما بعد از طلاق وظیفه ای در برابر شما ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خانه بنام‌پدرتان است خیر شما هم سهم دارید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قبل از هر اقدامی بهتر است با مشاورین خانواده مشورت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اززمان فوت پدر مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید بابت سهم الارث اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در این خصوص نمی توانید شکایت کنید بهتر است مساله مربوطه را با اورژانس اجتماعی درمیان بگذارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اورژانس اجتماعی تماس برقرار کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه سهم الارث خود را نگرفته اید می توانید برای دریافت سهم الارث خود اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، مطابق گفته شما در صورتی که سهمی از اموال پدری دریافت نکرده اید میتواند مطالبه سهم الارث نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اوراق مربوطه است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه منزل پدری است می توانیدتقسیم ترکه مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تقسیم ارث بدهید البته اگر از پدرتان ملکی باقیمانده است