مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی به علت شرطبندی

باسلام من تقریبا دوسال پیش حسابم مسدود شده الان نمی‌دونم چکارکنم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ابتدای امر از طریق مراجعه ب دادسرا یا یانک علت مسدودی رو جویا شوید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به مرجعی که دستور مسدودی حساب شما را داده مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دادستانی کل کشور مراجعه کنید البته جدیدا لینک می‌فرستند پر می‌کنید و ارسال مدارک مورد نیاز است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بانک مسدود شده اول باید علت را جویا شوید و مرجع مسدود کننده را پیدا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید
و ابتدا شما باید به سایت دادستانی مراجعه و مشخصات خود و حساب های بانکی و گردش حساب خود را وارد نمایید

و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

و ممکن است با اخذ تعهد ، پرونده مختومه گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا مدارک خود را در سایت تحقیقات الکترونیک eers. ir بارگذاری نمایید متعاقبا از مرجع مزبور با شما تماس گرفته می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق دادستانی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم الکترونیکی پیگیری کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بع شعبه ای که دستور مسدودی را صادر نموده مراجعه نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به شعبه ای که دستور مسدودی را صادر نموده مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک خود را در سایت تحقیقات الکترونیک eers. ir بارگذاری نمایید و منتظر بمانید با شما تماس میگیرند