مشاوره حقوقی رایگان - برد در سایت شرط بندی و مسدود کردن حساب

با سلام بنده در سایته شرط بندی پوکر بازی کردم برعکس همه مبلغ پولی بردم تا یک روز حساب بنده رو پلیس فتای شیراز بست میخواستم بدونم جرم بنده چیست و مجازاتم چیست ایا راهی برای ازاد کردن حسابم هست
لطفا کمکم کنید
و در ضمن چرا پلیس فتای شیراز مسدود کرد حسابم رو

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

فعالیت در سایتهای شرط بندی و قمار جرم است. مطابق با مواد مصرح در قانون مجازات اسلامی قماربازی با هر وسیله‌ای ممنوع است و مرتکبان آن به یک تا شش ماه حبس یا 74 ضربه شلاق محکوم‌شده و در صورت تجاهر(یعنی اصرار و تکرار جرم) به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند.

بر اساس عناوین مجرمانه و مجازات آن‌ها درزمینهٔ قمار و سایت‌های قماربازی که شامل سایت‌های شرط‌بندی نیز می باشد، دربندهای تصریح شده در قانون مجازت اسلامی ‌برای این‌گونه افراد مجازات تعیین‌شده است