مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به علت سایت شرط بندی

سلام خسته نباشید من چند ماهی تو سایت های شرط بندی بازی کردم تا دوماه پیش حسابمو مسدود کردن و پیامکم از طرف قوه قضاییه برای شرکت در سایت ها برام اومد منم چون احتمال میدادم به خاطر سایت شرط بندی باشه ترسیدم برم بانک تا اینکه دیروز پلیس فتا باهام تماس گرفت و گفتن باید حضوری بیای اینجا و علتشم بهم نگفتم میخواستم بدونم برم اونجا چه اتفاقی برام میفته زندانیم میکنن؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

اگه دامنه فعالیت زیاد باشه شاکیخصوصی داشته باشی باید جوابگو باشید