مشاوره حقوقی رایگان - وصیت برای سرپرستی

با عرض سلام
اینجانب حضانت و سرپرستی دخترم رو در مقابل بخشیدن مهریه و تمام حقوق مادی گرفتم.
آیا میتونم وصیت نامه تنظیم و مشخص کنم بعد از فوت یا ناتوانی جسمی، سرپرستی و نگهداری فرزندم اگر کمتر از 15 سال باشه به غیر از پدر و خانواده ی پدریش با چه شخصی باشه یا خیر؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام حضانت در دختران تا نه سال و درپسران تا پانزده ساله و بعداز اون از حضانت خارج شده و امکان تعیین سرپرست وجود نداره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت از تکالیف والدین هست فقط بافوت یکی به دیگری سپرده می شود واین قواعد امرانه است وقابل تغییر وشرط نیست.ودر صورت نبود پدر یا جد پدری بحث قیومیت مطرح است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
بعد از فوت هر یک از پدر یا مادر ، حضانت فرزند با طرف مقابل است مگر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضانت با وجود پدر و مادر به دیگران سپرده نمی شود...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وصیت برای سرپرستی شخصی بلامانع است و شخص مورد نظر هم الزامی ندارد که سرپرستی را قبول کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیلی امکان پذیر نمی باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وصیت بنحو مذکور در سوال خیر امکان پذیر نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضانت غیر از قیمومت است وصیت شما در این خصوص بی فایده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت دختر تا 9 سالگی است بعد از سن حضانت خارج میشود و با هر کدام از والدین که خواست میتواند زندگی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این قواعد امرانه است وقابل تغییر وشرط نیست.

یک وکیل :

خیر چنین امری ممکن نیست