مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام،یه پیام برام اومده با این موضوع برای شماره پلاک خودروی شما در سامانه های ناجا به علت پوشش پلاک شکایت ثبت گردیده است لطفا با در دست داشتن مدارک خودرو به ادرس .... مرکز خدمات ترافیکی- اداره اجائیات پلیس راهور فاتب کراجعه نمایید.
لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما پلاک خود را پوشانده اید و این مورد توسط پلیس راهور شناسایی شده می بایست مطابق ابلاغ حضور پیدا کنید مجازات میتواند جزای نقدی و حبس در پی داشته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق ابلاغ حضور پیدا کنید مجازات میتواند جزای نقدی و حبس در پی داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما مراجعه نمایید و علت را بیان نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عمل شما مستوجب زندان و جزای نقدی است . بهتر است حضورا پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخلفات راهنمایی و رانندگی انجام داده اید و باید فرآیند قانونی آن را طی کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تشریف ببرید به همان آدرس

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری توضیح دهی اگر پلاک خود را پوشیدی جریمه باید پرداخت کنی

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام باید حضوری پیگیری نمایید و احتمال بسیار مجازات جزای نقدی را در پیش خواهید داشت مگر در صورت شرایطی که ممکن است حبس در انتظار شما باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مراجعه کنید و از خود دفاع کنید پوشاندن پلاک وسیله نقلیه حبس و جزاینقدی در پی دارد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
مرتکب جرم پوشاندن پلاک وسیله نقلیه شده آید که باید به آدرس مذکور مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است به راهور مراجعه کنید متاسفانه عمل مذبور مجازات حبس علاوه بر جزای نقدی نیز در پی دارد

الهه حسینی

الهه حسینی :

به پليس امنيت اخلاقي مراجعه كنيد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
ممکن است به دلایل مختلف از جمله چسبیدن گل و لای پلاک قابل خواندن نباشد ، اگر پلاک شما قابل رؤیت است به مکان مذکور مراجعه کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به پلیس راهور مطابق ابلاغ مراجعه فرمایید