مشاوره حقوقی رایگان - عکس از پلاک

سلام روزبخیر. امروز صبح توی اتوبان همت بودم در لاین سبقت. ترافیک هم بود. یک خودرویی از لاین کناری یهو سر ماشینش رو کج کرد به سمت ماشین من که سبقت بگیره. من هم بوق زدم که نیاد. ولی هی ماشینش رو بیشتر میاورد سمت من و راهنما هم زد. ولی من حرصم گرفت از کارش نخواستم بهش راه بدم. ماشینو کشیدم کنار کنار و از بغلش رد شدم اما خیلی به هم نزدیک شده بودیم و اینه هامون بهم خورد. بدونه اینکه خسارتی ببینه. یعنی هر دو با دست اینه‌ها رو باز کردیم. بعد از نفر پشتی من راه گرفت و اومد از پلاکم عکس گرفت. ضمنا با اینکه ایشون از داخل خودرو هی برای من خط و نشون میکشیدن و فحش میدادن من هیچ چیزی نگفتم بهشون فقط گفتم کجا داری میای واسه خودت. میخواستم بدونم الان ایشون میتونه شکایت کنه؟ به فرض که فیلم های اتوبان هم نشون بدن که من برخورد داشتم با اینه‌ی ایشون، ایا دادگاه بابت همچین چیزی احضار میکنه؟ یا پیامی میاد؟

و یا اصلا ایشون میتونن ادعای دیگری کنن؟ مثلا مزاحمت یا ادعای خسارت به ماشینشون؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ماشین ها خسارتی ندیده اون شخص شکایت کند چه چیزی عایدش میشود؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید شکایت فرد نتیجه ای ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نگران نباشید شکایت فرد نتیجه ای نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت هست اما ادله باید قانونی باشد برای حکم