مشاوره حقوقی رایگان - کارگر ساختمان

سلام وقت بخیر،یه سوال حقوقی دارم.
کارگر خانمی 59 ساله برطبق هماهنگی بامدیر ساختمان باید روزهای شنبه برای تمیز کاری ساختمان بیاد،اما درهفته ای روز دوشنبه میاد وزنگ همسایه ای را میزنه و وارد میشه.
در حین تمیز کاری درطبقه دوم پاش پیچ میخوره،میفته وازناحیه لگن دچارمشکل میشه.
این خانم به مدیر زنگ میزنه و میگه این اتفاق برام افتاده،مدیر هم من باب دلسوزی مبلغ800 هزارتومان براش واریز میکنه که بره درمان کنه باتوجه به کهولت سن این خانم، این پول رو میده.
حالا خانم رفته از کل اهالی ساختمان شکایت کرده،بیمه هم نیست.
بنظرشما مقصره کیه و باید چه کاری انجام داد.
سپاسگذارم از شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می بایست از شرکتی که برای این کار مراجعه کرده است شکایت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید تحت عنوانی از شما شکایت کرده است؟! سوال مبهم بیان شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون در تاریخ مشخص خودش نرفته باید دید علت حادثه چه بوده و چگونه دوار اسیب شده تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا میزان تقصیر مشخص گردد
و با توجه به میزان تقصیر ، باید دیه خانم پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس مقصر حادثه را تعیین کند و بر اساس میزان تقصیر کارفرما باید دیه بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان تقصیر توسط کارشناس قابل تشخیص و تعیین است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت سهل انگاری ، شخص خانم کارگر مقصر است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بیمه بودن این خانوم الزامی نبوده شما مسئول پرداخت نیستید