مشاوره حقوقی رایگان - سقوط کارگر از روی کامیون

سلام. من کارگری هستم که هنگام برداشت ذرت روی کامیون ها کار میکردم نحوه ی کار این جور بود که هر ماشینی نیاز به کارگر داشت میگفت من به یک یا دو نفر کارگر نیاز دارم مثلا صد تومان به دو نفر میدم که هنگامی که چادر ذرت علوفه ای را توی کامیون میریزه شما باید روی ذرت علوفه ای راه برید که فشرده بشه و بار بیشتر یا تناژ بیشتری بار بزنم که من اخرای بار گیری بود از روی کامیون به علت لیز خوردن به پایین سقوط کردم و از ناحیه پاه دچار حادثه شدم از شما میخوام منو راهنمایی کنید که به چه صورت شکایت کنم اخه راننده میگه به من ربطی نداره خودت مقصری اداره کار هم میگه چون کارگر ساعتی بودی به حساب خودته ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه حادثه در حین کار ایجاد شده است می تواند شکایت خود را علیه شخص راننده مطرح نمایید تا موضوع توسط دادسرا پیگیری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با عنوان حادثه حین کار شکایت کنیداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما فقط باید بر علیه راننده اقامه دعوا نمایید و مطالبه خسارت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادسرا علیه راننده شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید