مشاوره حقوقی رایگان - طلب از شخص

با سلام.
مبلغ 34 میلیون به حساب شخصی واریز نموده ام که هنوز پرداخت نشده پرینت بانکی دارم قابل استرداد است و اینکه قسم هم باید بخورم در دادگاه

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
هر چند واریز وجه به حساب شخص دیگر دلالت بر بدهکار بودن شما دارد اما با طرح دعوی مطالبه وجه از بابت ایفای ناروا و در صورت اثبات عدم مدیونیت می توانید به خواسته خود دست یابید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
پرینت ها را ارائه نمایید نیازی به قسم نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلا م علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با ارائه فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی دارید برای اثبات ، قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما دادخواست مطالبه وجه
اقامه نمایید

و نیاز به سوگند نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر تادیه دین است
مگر ادعای خویش را اثبات نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله قابل استرداد هست و باید اثبات کنید بابت بدهی شما به شخص این مبلغ پرداخت نشده و شما بدهی نداشته اید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرینت کفایت میکند مگر ایشان اصل بدهی را منکر شوند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر عدم تبرع است مگر اینکه ثابت کنید قرض دادید حال با شهادت شهود.پیامک یا قسم...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف پرینت واریزی ها مثبت ادعای شما نیست قسم و یک شاهد می تواند ادعای شما را ثابت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت حساب های بانکی و پیامک هایی که احیانا با این موضوع بین شما رد و بدل شده است و (در صورت وجود شاهد) از شاهدین استمداد کنید و نیازی به سوگند شما نیست.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

اصل در پرداخت پول ،بدهکاری ست. باید اثبات نمایید جهت قرض الحسنه بوده وبدهکاری نداشته اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پرینت بانکی و شهود دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چون طبق قانون واریز مبلغ به حساب شخص دلیل بر بدهکار بودن واریز کننده محسوب میشود لذا اثبات اینکه شما به آن شخص بدهکار نبودید به عهده شماست .بعد از اثبات این امر میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
طی اظهارنامه ای مطالبه وجه دهید و در صورت عدم پرداخت دادخواست خود را به ثبت برسانید .