مشاوره حقوقی رایگان - سلام ممنون میشم راهنمایی کنید که دادخواست اعسار یعنی چی .

سلام .ممنون میشم راهنمایی کنید که دادخواست اعسار یعنی چی .
چون شخصی که متهم شده از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار داده .
الان هم پرونده رفته برای اجرای احکام که حکم دادگاه اجرا بشه .
منی که محکوم له هستم نمیخواد کاری انجام بدم .
ممنون از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرد توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جلسه تعیین میشود و شما باید حاضر شوید و اگر اموالی از متهم سراغ دارید معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم دادخواست اعسار داده و مدعی است که توان پرداخت ندارد و درخواست تقسیط داده و شما می توانید در جلسه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
محکوم علیه دادخواست اعسار را
مطرح کرده تا در صورت صدور
حکم به اعسار ، مبلغ محکوم به
اقساط بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اعسار برای پرداخت محکوم به می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اعسار یعنی دادخواست جهت اثبات عدم تمکن مالی برای پرداخت یکجای محکوم به و در خواست تقسیط

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اعسار در مواردی مطرح می شود که محکوم توانایی پرداخت محکوم به را نداشته باشد
اگر اموالی از فرد سراغ دارید میتوانید در جلسه اعسار معرفی کنید