مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

ایا برای گرفتن حکم اعسار دارایی به نام استعلام میشود
بنده18میلیون به شخصی بدهکارهستم هیچ جور حاضر به همکاری نیست نه قسطی قبول میکنه نه وقت میده
به من گفتم بعد از اومدن حکم میتونم در خواست اعسار کنم من فقط یه ماشین به نامم هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بعد از صدور حکم نیز میتونید دادخواست اعسار خود را مطرح کنید در مرحله اجرای احکام مدنی

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
ماشین جزو مستثنیات دین نبوده و قابل توقیف است مگر اینکه تاکسی شهری و همانند آن برای امرار معاش تلقی گردد