مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش

اگر همسرم با یه مرد دیگه غریبه برایم پاپوش درست کنم و تو ماشینم مواد بزارن من بتوانم محکومشون کنم چه جرمی دارند مواد شیشه 3 گرم 60 بوده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد اما می تواند شکایت کند کنید و مجازات آن اصولاً حبس است

یک وکیل :

با سلام عنوان جرم ارتکابی افترای عملی است و مجازات برابر قانون از شش ماه تا سه سال حبس و یا تا 74 ضربه شلاق خواهد بود و البته با رعایت قانون کاهش مجازات حبس تعزیری .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات این ادعا دارید می توانید ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به حداکثر مجازات قانونی حمل و نگهداری مواد مخدر محکوم خواهد شد
از طرفی با عنوان افترا می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در مرجع قضایی احراز و اثبات گردد مجازات حبس خواهد داشت