مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر شیشه

سلام، از ماشین دوست من زیر صندلی راننده، مقدار 20 گرم شیشه کشف کردن، که خودش میگه نمیدونم کی گذاشته. میخواستم بدونم اگه نتونه ثابت کنه که مال خودش نیست، حداقل مجازاتش چیه؟ با توجه به این که هیچ سابقه ای نداره و مصرف کننده نیست. با تشکر

پاسخ ها :

سيده آرزو  حسيني

سرکار خانم سيده آرزو حسيني :

سلام
بیش از پانزده گرم تا سی گرم ، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.