مشاوره حقوقی رایگان - خودرو رنگ دار به جای بی رنگ

سلام من یه پراید خرید کردم و فروشنده یک برگ کارشناسی برای یک روز قبل معامله بود به من نشان داد و تمام مشخصات ماشین داخلش نوشته شده بود با مهره کارشناسی و ماشین بدون رنگ و تصادف می باشد.
من تمام مبلغ به فروشنده پرداخت کردم و وکالت بهم داد برای تعویض پلاک و یک قولنامه دستی بین دو طرف نوشتیم و داخل قولنامه ذکر کردم که طبق برگ کارشناسی از طرف فروشنده خریداری کردم و کار های اداری انجام دادیم ساعت 2 بعد از ظهر ماشین بهم تحویل داد و من بعد یک ساعت ماشین بردم کارشناسی که هم تصادف داشت و دور رنگ به حساب اومد بهش زنگ زدم زیر بار نرفت و منم روز بعد رفتم یک اظهار نامه قانونی براش ارسال کردم جهت فسخ قرارداد
و به دنبال کارشناسی که اون آورده بود رفتم
و برگ کارشناسی جعلی بود من در روند دادگاه این برگ کارشناسی پیوست شکایتم میکنم خواستم از وکیل های محترم سایت بپرسم چه اتفاقی برای این شکایت من میفته ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از وی شکایت به جرم جعل واستفاده از سند مجعول نمایید موضوع به کارشناسی ارجاع میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا شکایت کیفری جعل سند عادی و کلاهبرداری بکنید و همزمان بدهید یک کارشناس معایب و نواقص خودرو و تفاوت قیمت را بنویسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است