مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خسارت تاخیر تادیه بر اساس شاخص بانک مرکزی

باسلام و درود. خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص بانک مرکزی مبلغ 35میلیون تومان و شروع پرداخت از آبان ماه 401 که تماما یا نیمی از آن بصورت قسطی پرداخت خواهد شد چقدر می شود و یا فرمول محاسبه چگونه است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال واضح نیست تاریخ سررسید وپرداخت کدام است هنوز که ابان 1401نیامده؟

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است تاریخ سررسید عنوان نشده تاریخ پرداخت هم که هنوز ابان سال1401نیامده است؟

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دادخواست اعسار دهید اگر حکم قطعی گرفتید تقسیط میشود.مهلت آن هم یک‌ ماه بعد از صدور
اجرائیه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به نرخ تورم سالانه باید توسط اجرای احکام محاسبه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خسارت تاخیر تادیه ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خسارت تاخیر تادیه را اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر در اجرای احکام محاسبه می شود