مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام. من 8 ماهه از شوهرم که اعتیاد به شیشه داره طلاق گرفتم بچهام پیش جد پدری شون بودن اصلا زیر بار مسئولیت بچه ها نمیرفتن و من توی این چند مدت که پیش پدربزرگشون بودن خرجشون رو میدادم پدر بچه ها هم آواره کوچه خیابونه الان آوردمشون پیش خودم میخاستم بدونم چطوری میشه نفقه بچه ها رو از جد پدری کارمند بازنشسته هست گرفت ؟
آیا میتونه کاری کنه که از دادن نفقه معاف بشه؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه منفق باشد باید تأدیه کنند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه نفقه اقارب ثبت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید دادخواست تعیین و پرداخت نفقه علیه پدربزرگ مطرح نمایید . میزان نفقه بر اساس وضعیت مالی منفق توسط کارشناس تعیین می گردد

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام اگر پدر تمکن مالی نداشته باشه در این صورت جدپدری نفقه را پرداخت میکنه مگر اینکه ثابت بشه که قدرت مالی ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکواییه ترک انفاق به رفیت ادخواست نفقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون پدر و جد پدری مکلف هستند که نفقه فرزند را پرداخت نمایند

شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را به طرفیت پدر و جد پدری اقامه نمایید

البته باید حضانت فرزند بر عهده شما باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نفقه قابل مطالبه هست به طرفیت پدر بزرگ دادخواست نفقه بدهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را به طرفیت جد پدری مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه نفقه فرزندان دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

روح اله زارعی

جناب آقای روح اله زارعی :

سلام
دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت همسر سابق و پدرشان تقدیم کنید.
دادگاه در صورت عدم توانایی و استطاعت پدر حکم به پرداخت نفقه توسط پدربزرگ صادر می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه نفقه اقارب تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست نفقه فرزندان را مطالبه نماید به طرفیت پدر همسرتان