مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در صدور رای

سلام
پرونده اینجانب که خواهان می باشم بعد از گذراندن مراحل اداری و اغراق خوانده نسبت به حق وی قاضی پرونده نسبت به تعیین مبلغ مطالبه اینجانب از خوانده به کارشناسی یک نفره ارجاع داده و کارشناس مبلغ پرونده را تعیین کرده و به دادگاه تسلیم کرد و خوانده به این نظریه اعتراض داده قاضی به کارشناسان سه نفره ارجاع داد دقیقا کارشناسان سه نفره همان مبلغ یک نفره را تعیین کردند و با توجه به امکان اعتراض توسط قاضی پرونده به کارسناسان پنج نفره ارجاع داده شد که باز همون نظریه یک و سه نفره تایید شد.حال قاضی پرونده حدودا چهار ماه هست که می گوید رای صادر میکنم ولی خبری نشده هنوز. بنده چندین بار حضوری با وکیلم مراجعه کردیم که چرا رای پرونده من صادر نمی شود قاضی پرونده همیشه امروز و فردا می کند .سوالم این می باشد.
نهایت مدت زمان صدور رای چقدر می باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید
بعد از ختم دادرسی نهایت تا یک هفته باید انشا رای کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نهایت باید یک هفته باشد
در عمل زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
مطابق قانون بعد از اعلام ختم دادرسی مقام قضایی مکلف است نهایتا ظرف 7 روز رأی صادر کند .
شما می توانید از مقام مزبور درصورتیکه بدون هیچ دلیلی تعلل ایجاد کرده از مراجع صالح پیگیری نمائید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
صدور رای از زمان ختم دادرسی، به مدت 7 روز است. در صورت تخلف قاضی، به سرپرستی مجتمع قضایی مراجعه بفرمائید.
با تشکر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق حفاظت اطلاعات دادگستری مربوطه موضوع را پیگیری نمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به شرایط شعبه و تعداد پروندها داردو قابل پیش بینی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونا یک هفته ولی باید علت را کتبا از خود قاضی بخواهید

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

باید دلیل عدم صدور رای را از شعبه جویا شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورت اعلام ختم رسيدگي و انقضاي مهلت مقرر صدور دادنامه شايسته به مرجع انتظامي قضات شكايت فرماييد