مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

من شکایتی که کردم الان رسید به آزمایش دی ان ای طرفم اومد اقرار کرد و شاهدام 2 نفر مرد که قاضی حتی گواهی فوت پدرم رو خواست بهم گفتن بعد از جواب شاید فقط شناسنامه اوکی شه برای بچه درسته؟ پس حق من آبروی من چی؟ راستش تو شکایتم آزمایش اثبات زوجیت و ثبت واقعه ی ازدواج خواستم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی پرونده ومستندات است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشخص نکردید ایا شکایت کردید یا دادخواست دادید؟
برعلیه چه کسی و یابه طرفین چه کسی؟
خواسته یا شکایت شما چی بوده؟
آیا دادنامه ای صادر شده یا نشده؟

علی فلاح

جناب آقای علی فلاح:

اگر دادگاه اصل ازدواج رو احراز کنه از آثار ازدواج بهره مند خواهید شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
علاوه بر شناسنامه سایر حق و حقوق ناشی از نکاح نیز بار می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد مفهوم سوالتان راجع به اثار حقوقی شناسنامه باشد بله تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما دادخواست خود را به صورت صحیح مطرح کرده باشید قاضی مکلف است که در مورد خواسته نظر خود را اعلام و رای صادر نماید

و شما باید دادخواست اثبات زوجیت
دائم و الزام زوج به ثبت واقعه نکاح دائم و الزام به اخذ اسناد سجلی فرزند اقامه نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

طبق قانون حمایت از خانواده، شما می توانید شکایت کیفری علیه شوهر انجام دهید که غیر واقع اقدام به انکار زوجیت کرده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

علاوه بر شناسنامه از سایر حق و حقوق ناشی از اثبات ازدواج نیز برخوردار می شوید