مشاوره حقوقی رایگان - امکان ثبت دادخواست ثبت و اثبات ازدواج بعد از ابطال بار اول

باسلام و درود فراوان
بنده یک بار دادخواست اثبات و ثبت ازدواج دادم و با توجه به حاضرنشدن زنم درجلسه های دادگاه خودم هم کوتاهی کردم ونرفتم آیامی توانم دوباره دادخواست ثبت ازدواج واثبات بدهم ؟
و اگر در جلسه اول با قرارداد شیربها و شاهد اثبات کنم وزنم حاضر نشود در جلسه دادگاه قاضی چه حکمی صادر خواهد کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبلا حکم صادر شده باشد ابتدا باید مشخص گردد که رای صادره به چه صورت بوده است
و آیا رای صادره اعتبار امر مختومه دارد با خیر
و بستگی به مفاد دادنامه صادره دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
به تنهایی می توانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست