مشاوره حقوقی رایگان - بعد از رد دادخوست اثبات زوجیت و ثبت ازدواج زن

سلام. زن دادخواست اثبات زوجیت و ثبت واقعه ازدواج داد و در جلسه دادگاه حاضر نشد و رای رد دادخواست صادر شد و در حال حاضر بدون داشتن عقدنامه چگونه میشود زنم را برگردونم و یا تمکین زن را بخواهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیل و شاهد داشته باشید معمولا بدون عقد نامه کار سخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست اثبات زوجیت بدهید و با این شرایط نمی توان دادخواست تمکین داد
به نظر اگر زوجه قصد ادامه زندگی ندارد بهتر است موضوع را پیگیری نکنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا باید زوجیت ثابت شود دادگاه حکم به ثبت ازدواج دهد بعد شما می توانید دادخواست تمکین یا هر دادخواست دیگری بدهید ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات زوجیت و و ثبت واقعه نکاح را به طرفیت همسر اقامه نمایید
و بعد از اثبات زوجیت ، امکان الزام زوجه به تمکین وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دادخواست دهید موفق شوید وگرنه قبول نمی‌کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست اثبات زوجیت بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون عقد نامه نمیشود. شما ابتدا دادخواست اثبات زوجیت بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ابتداۍا باید مشروعیت ازدواج شما اثبات گردد. با شهادت شهود قابل اثبات است. مجدد ثبت دادخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات زوجیت می توانید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا زوجیت را ثابت نکنید نمی توانید قانونی عمل نمایید شما نیز می توانید دعوای اثبات واقعه ازدواج و ثبت آن را بخواهید . البته اگر ازدواح شما دائم باشد جریمه نقدی نیز باید بپردازید