مشاوره حقوقی رایگان - زنم تقاضای طلاق دارد و دادگاه ازثبت واقعه ازدواج و اثبات زوجیت خواسته

سلام و خسته نباشید. بنده زنم 3ماه پیش بدون اطلاع رفته و عقدنامه محضری نداشتیم 7سال پیش ازدواج کردیم و 4ماه بعدش گذاشته رفته همینطوری بی اطلاع و 2 هکتار زمین دادم
و برگشت و الان دادگاه ابلاغیه ثبت واقعه ازدواج و اثبات زوجیت رو برام فرستاده و بنده بایه استشهاد محلی با مهر شورا تهیه کردم و میخوام رفتم دادخواست تمکین زن بدم آیا زنم میتواند طلاق بگیرد ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از اثبات زوجیت و ثبت آن با ارائه ادله مبنی بر اثبات عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد.

یک وکیل

طلاق زوجه نیاز به شرایطی خاص است که در عقد نامه و قانون مدنی مقرر گردیده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید‌ دید دلایل محکمه پسند چه چیزی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص زوجه می بایست ابتدا بتوانند عسروحرج خود را اثبات کند تا بتواند با استناد به آن طلاق را درخواست و احتمالاً رای به نفع ایشان صادر شود موضوع نیاز به بررسی بیشتر نیاز دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید وجود شرایط عسروحرج خود را ثابت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اثبات زوجیت امکان طلاق به راحتی وجود ندارد.